Hele jaar geopend, zonder reserveren
17 euro per nacht voor 2 personen

Over Boerderij De Pol in Scherpenzeel

Camperplaats De Pol in Scherpenzeel ligt naast Boerderij De Pol. Deze moderne veehouderij fokt stieren voor de verkoop én houdt melkvee. Innovatie speelt een belangrijke rol in dit familiebedrijf.

Het boerenbedrijf wordt gerund door Wilco van Ginkel en zijn ouders Gert en Rita van Ginkel. Expertise op het gebied van stieren, kalveren en melkveehouderij is Wilco met de paplepel ingegoten.

De boerderij heeft een interessante geschiedenis. Gelegen in het schootsveld van de Nederlandse militairen, werd in 1940 besloten de boerderij af te breken. In 1941 is de boerderij weer opgebouwd in de huidige vorm. Er zitten zelfs nog kogelgaten in de muren van de wederopbouwboerderij.

Wilco kan u alles vertellen over de boerderij en haar geschiedenis. Als gast van de camperplaats kunt u op aanvraag een rondleiding over de boerderij genieten.

Camperplaats De Pol in Scherpenzeel

Tegenwoordig wonen Wilco en José met hun gezin op de boerderij. Zelf trekken ze er in hun vrije tijd graag op uit in de mooie omgeving van Scherpenzeel. Hierdoor ontstond het idee voor een camperplaats. “We hebben plaats genoeg en we houden van leven in de brouwerij. Het is leuk om te zien dat de gasten op onze camperplaats net zo genieten van de natuur, cultuur, geschiedenis en sportieve activiteiten rond Scherpenzeel.”

Wat zeggen onze gasten?

Nicolette ten Broeke
Klantreactie - 2021
Lees verder
Kamperen bij de boer, wát een leuke locatie! De camper staat op een vlak, verhard plateau, er is genoeg ruimte voor een terras en, ook belangrijk, de wifi is goed. De omgeving is erg mooi, wij hebben nog niet alles gezien hier en komen zeker terug.